Kontakt za održavanje web sajta

PC021 Novi Sad, Srbija
Izrada i održavanje web sajtova

PIB: 103543112

Opišite šta Vam je od naših usluga potrebno. E-mail je najbolji način da pratite tok dogovora. Ukoliko želite možete nas pozvati na telefon:
065 32 021 12
Kontakt: Ivan Gutić

Pitajte nas ili naručite uslugu

VAŽNA NAPOMENA:

Poštovani,
Rešenje problema sa Vašim web sajtom možemo ponuditi tek nakon sagledavanja stanja i uzroka.
Zato Vas molimo za informacije i strpljenje da, u roku od 24 sata, problem uklonimo ili ponudimo rešenja.
Potrebni su nam:
detaljan opis problema; podaci za pristup web hosting nalogu; – admin podaci za pristup sajtu.
Molimo Vas da za komunikaciju koristite E-mail radi evidentiranja i čuvanja informacija.
Srdačan pozdrav!

[et_social_follow icon_style=“slide“ icon_shape=“rounded“ icons_location=“top“ col_number=“auto“ outer_color=“dark“ network_names=“true“]

KONTAKT ZA ODRŽAVANJE WEB SAJTA – INFORMACIJE

Kontakt za održavanje web sajta je forma za elektonske poruke preko koje možete da stupite u kontakt sa nama. Zadovoljstvo nam je da Vam budemo na usluzi. Želimo da Vam maksimalno pomognemo da uspešno razvijate svoj biznis. Jedan od uslova za to je da uvek imate svež, ažuran, bezbedan, funkcionalan i dobro održavan web sajt. Naša delatnost je redovno osnovno, uobičajeno i napredno održavanje i zaštita web sajta, sa više opcija održavanja, prema vašim potrebama.

Specijalnost nam je održavanje i zaštita sajtova na WordPress platformi za mali i srednji biznis.

Na našem sajtu možete da napravite izbor naših usluga koje su Vam potrebne i da ih odmah prosledite nama na rešavanje. Ako ne možete da sa sigurnošću odredite koje usluge su Vam najpotrebnije, možete da POGLEDATE OPIS USLUGA i naše predloge koji Vam mogu pomoći u donošenju odluke. Kada izvršite izbor usluga i nama pošaljete, smatrajte da ste napravili Plan za održavanje Vašeg web sajta. Tom prilikom na Vašem sajtu odmah dobijate obaveštenje sledeće sadržine:

„Hvala što ste nas kontaktirali
Uspešno ste napravili svoj plan. Na email adresu koju ste dali stići će potvrda o vašoj narudžbi sa podacima i instrukcijama za dalji rad.“

Dakle, očekujte da ćete putem elektronske pošte od nas dobiti poruku (potvrdu) kao odgovor na vaš zahtev. Proverite da li se u Vašem email sandučetu nalazi ova poruka. Ukoliko, iz bilo kojih razloga, ovu poruku ne dobijete, možete nas o tome obavestiti preko ove kontakt forme.

Hvala Vam na ukazanom poverenju i želimo Vam uspeh i napredak u Vašem poslu.
Naš WP servis uvek Vam stoji na raspolaganju.
PC021 Novi Sad, Srbija

Održavanje web sajta na WordPress platformi