Blog web sajta

Održavanje web sajta na WordPress-u

Kako sprečiti negativan SEO?

Kako sprečiti negativan SEO?

Kako sprečiti negativan SEO i izbeći da zlonamerna konkurencija ugrozi poziciju Vašeg sajta na Google-u? Na šta da pazite kako biste zaustavili delovanje negativne SEO kampanje? Šta raditi ako Vaš web sajt izgubi dobar rang u SERP-u pretraživača zbog…

10 ubica brzine sajta

10 ubica brzine sajta

10 ubica brzine sajta morate odmah otkriti i ukloniti. Brzina sajta je veoma bitna za korisničko iskustvo i uspešno online poslovanje. Ubice brzine vašeg sajta tiho i sigurno rade na slabljenju vaše web lokacije. Kada je sajt brz, ljudi su skloniji da…

Zaštita sajta na WordPress-u

Zaštita sajta na WordPress-u

Zaštita sajta na WordPress platformi može biti uspešna samo ako se od početka prema ovom pitanju odnosimo sa najvećom pažnjom. Cilj je da Vaš sajt u WordPress-u radi bezbedno i sigurno. Za postizanje ovog cilja potrebna je sigurnosna podrška!

Web hosting za Vaš sajt

Web hosting za Vaš sajt

Web hosting čini skup usluga koje Vašem sajtu obezbedjuju smeštaj, bezbednost, zaštitu i neometano pojavljivanje na internetu. Zadaci iz ove oblasti spadaju u tehničko održavanje sajta koji možete dobiti uz naš hosting paket.

Zašto WordPress?

Zašto WordPress?

Zašto WordPress: WP je počeo kao blog sistem 2001. godine, ali je od 2008. evoluirao u kompletan sistem za upravljanje sadržajem (CMS sistem – Content Management System). On je instaliran na svom serveru ili kod vašeg hosting servisa.

Cena izrade web shopa

Cena izrade web shopa

Cena izrade web shopa zavisi od Vaših zahteva. Koliko košta izrada internet prodavnice? Koliki su troškovi njenog administriranja i održavanja? Različita cena izrade web shopa govori da se e-trgovina može napraviti sa manje ili više ulaganja.

UDRUŽIMO SE

Radimo zajedno na obostrano zadovoljstvo!