Web Hosting

Web hosting usluga: Ako želite da koristite hosting za wordpress sajt, a niste sigurni koji hosting paket je najbolji za vas, preporučujemo „HOSTINJO“, naš wordpress hosting specijalizovan za 100% podršku vašem sajtu!

Da li želite konsultacije, savet ili pomoć?

Naši dobro konfigurisani i profesionalno održavani serveri garantuju da će Vaš web sajt uvek biti funkcionalan, stabilan, bezbedan i vidljiv.

Šta je web hosting?

Web hosting čini skup usluga koje obezbedjuju web sajtu smeštaj i pojavljivanje na internetu. Ovi zadaci spadaju u tehničko održavanje web sajta i realizuju se kroz:

 • Upravljanje softverom koji se koristi za hostovanje web sajta
 • Održavanje hosting hardware-a
 • Održavanje sistema zaštite informacija
 • Održavanje i zaštitu baza podataka
 • Obezbedjivanje prisutnosti web sajta na web mreži
 • Obezbedjivanje pouzdanosti i stabilnost web sajta
 • Obezbedjivanje optimale brzine sajta u internet saobraćaju
 • Praćenje rada servera (vreme odziva, učestalost i tipovi grešaka
 • Kontrolu i upravljanje protokom podataka (Bandwidth utilisation) itd.

PC021 HOSTING ZA WEB SAJT

Najčešća pitanja:

1. Kako da znam da je vaš Web Hosting najbolji za mene?

Ako želite da uštedite tako što će vaš sajt biti podstanar i ništa više, onda je jeftiniji hosting za vas bolji.
Ako želite da uštedite tako što ćete nama poveriti da Vašem sajtu budemo domaćini, da ga, umesto vas, održavamo i brinemo o njemu kao o ravnopravnom članu naše hosting porodice, onda je naš hosting za Vas pravi izbor!

2. Zar ne mislite da je vaš hosting skup?

Naprotiv! Cena samog smeštaja (hostinga) vašeg sajta kod nas je približna ceni drugih hosting provajdera.
Cena hostinga koji mi nudimo je cena „Hosting paketa“ koji uključuje:

 • Smeštaj za vaš web sajt
 • Plus kompletnu brigu o Vašem web sajtu!

3. Odakle razlika u ceni?

Razlika u ceni odnosi se na naš servis vašeg web sajta kojim obezbeđujemo besprekorno funkcionisanje vašeg sajta za sve vreme dok hostujete kod nas. Za to Vam dajemo trajnu garanciju! Ali to nije sve!

Za ovu razliku u ceni pružamo savete i pomoć u vezi vašeg sajta kad god vam zatreba. Porede toga, vi postajete član naše hosting porodice pa imate znatne popuste i prednost u korišćenju naših usluga.

Na sve to, jednom godišnje besplatno redizajniramo i modernizujemo vaš web sajt po vašem zahtevu ili samostalno. I sve to za neznatnu razliku u ceni na godišnjem nivou!

SAVET : Izračunajte koliko košta jedna ozbiljnija intervencija na vašem sajtu! Nemojte se iznenaditi ako cena te usluge prevazilazi godišnju cenu našeg hostinga! Mnogo je jednostavnije i jeftinije da sve te usluge i mnogo više od toga, platite samo jednom godišnje kroz cenu našeg Hosting paketa! Ako tako posmatrate našu ponudu onda je cena našeg hostinga više nego simbolična.

Zašto hosting nudite u paketu sa drugim uslugama?

Kao domaćini vašeg web sajta mi imamo profesionalnu obavezu prema vama. Jednostavno ne možemo da vašem sajtu samo damo jeftin smeštaj i da o njemu više ne brinemo.

Takav odnos nije dobar ni za vas ni za nas. Mi ne možemo da redovno i na pravi način brinemo o vašem sajtu ako vi za tu razliku u ceni ne želite da tu brigu poverite nama.

Bez stalne i stručne podrške, svaki web sat brzo postaje bezvredan, a njegov oporavak može da košta neuporedivo više od uštede na hostingu. Na vama je da birate između jeftinije, povoljnije ili najbolje ponude.

Održavanje web sajta – PC021 Novi Sad, Srbija