Profesionalno održavanje sajtova

Profesionalno održavanje sajtova – Pogledajte NAŠE USLUGE i kontaktirajte nas radi dogovora! Usluge ugovaramo na 3 i više meseci. Za duže vreme moguća je paušalna pretplata na „profesionalno održavanje sajtova“. U ponudi imamo sve šta vam je potrebno. Radimo ažuriranje sadržaja sajta, održavanje sajta i ažuriranje web stranica sajta. Pogledajte cene održavanja sajta, koliko košta održavanje web sajta, kako se ažurira i kako se održava sajt i uverite se!

Stručne web usluge i profesionalno održavanje sajtova

Profesionalno održavanje sajtova je odlična investicija. Cena usluge prilagođena je vašim mogućnostima. Održavanje web sajtova posao je za profesionalce. Nemojte gubiti vreme i novac na nestručna rešenja! Mi radimo profesionalno za novac koji će vam se kroz bolju zaradu vratiti i višestruko isplatiti.

CENE USLUGA VEĆ OD 15 EVRA (€)
 • Ažuriranje sadržaja na sajtu do 1200 slova i 10 slika: 15€
 • Obrada i optimizacija vašeg teksta za web 650 slova: 20€
 • Priprema i optimizacija 1 slike za web: 3€
 • Naša Izrada i optimizacija 1 grafičkog elementa: 20€
 • Naša izrada optimizovanog teksta do 650 slova: 25€
 • Kreiranje nove web stranice do 1200 slova i 10 slika – 30€
1. Održavanje i ažuriranje sadržaja sajta

1) Izmene, dopune, dodavanje ili uklanjanje sadržaja. Validacija koda web stranice. Obrada i optimizacija sadržaja za postavljanje na internet.
2) Izrada novih tekstova, slika, grafika i drugih sadržaja. Ako nemate mogućnosti da sami pripremite sadržaje za sajt, tu je naša kreativna radionica da izradi sve šta vam je potrebno.
3) Reorganizacija i redizajn starih stranica i Izrada novih. Poboljšanje rasporeda i strukture sadržaja web stranica, poboljšanje korisničkog iskustva i vidljivosti web stranica na internetu.

2. Optimizovanje platforme i performansi web sajta

Optimizovanje i održavanje platforme i performansi web sajta. Ažuriranje teme i svih funkcionalnih delova web sajta da Vaš sajt bude brži, stabilniji, bezbedniji, funkcionalniji, dinamičniji i vidljiviji na internetu.

Cena svakog započetog radnog sata iznosi:

 • 15 € za uslugu koju realizujemo u toku radnog vremena.
 • 20 € za hitne zahteve i rad van radnog vremena.

Broj radnih sati za profesionalno održavanje sajtova zavisi od:

 • Obima i stanja sadržaja na sajtu i složenosti Vaših zahteva.
 • Vremena potrebnog da vaš materijal prilagodimo za web.
 • Vremena potrebnog za izradu novih sadržaja prema zahtevu.

1. Izaberite usluge koje želite.
2. Unesite precizan zahtev u formular.
3. Kliknite na „Prosledi“.

Javljamo se u roku od 24 sata.

Naručite usluge po vašem izboru

Profesionalno održavanje sajtova - bekap sajta

Profesionalno održavanje sajtova je stručni servis za ambiciozne i uspešne. Svaki web sajt nestaje iz vida korisnika, ukoliko se ne održava. Bez obzira koliko je dobro pozicioniran na Google pretraživaču, neodržavan sajt polako i sigurno pada. Zašto rizikovati? Naše profesionalne usluge su vam na raspolaganju!