Sigurnost i zaštita sajta

Sigurnost i zaštita sajta je usluga koja garantovati da je sa Vašim sajtom sve u redu svih 24h. Ukoliko je bezbednost sajta ugrožena, narušena ili zaštita loše podešena, mi to vidimo i odmah rešavamo.

Izaberite ovu uslugu kako biste bili sigurni da će Vaš web sajt uvek biti stabilan, zaštićen od virusa, zlonamernih programa i drugih napada.

sigurnost i zaštita WP sajta

Sigurnost i zaštita sajta od napada

Vršimo stalni nadzor nad Vašim sajtom, što podrazumeva:

  • Permanentni nadzor vašeg sajta
  • Mere zaštite i sigurnosti
  • Antimalware skeniranje
  • Redovan Bekap fajlova sajta i baze
  • Ručni backup sajta po potrebi
  • Obnova sajta ukoliko zatreba
  • Zaštita komentara od spama
  • Zaštita login funkcije na sajtu, itd.

U ovu uslugu uključujemo:

  • Sve druge raspoložive mere za koje procenimo da će zaštitu i održavanje vašeg sajta podići na još viši nivo, shodno novonastalim potrebama.
Posebni elementi za proveru i oporavak:
Sigurnost i zaštita sajta - bezbednost

Bezbednosni nadzor

Vršimo stalni nadzor nad Vašim sajtom. U svakom trenutku možemo da reagujemo i otklonimo eventualni problem (napad, oštećenje, nestanka sa interneta itd).

Antimalware scan

Vaš web sajt će biti tretiran profesionalnim programima od strane stručnjaka za ovaj posao.
Sigurnost i zaštita sajta - ažuriranje

Obnova sajta

Ukoliko dođe do neke greške, hakovanja i slično, vaš web sajt možemo u svakom trenutku da vratimo na stanje u kome je bio prilikom izrade poslednje rezervne kopije.

Zaštita od spama

Zaštita komentara: Dodavanje CAPTCHA; instaliranje plugin-a protiv spama; dodavanje crne liste komentara; blokiranje ili uklanjanje komentara na celom sajtu ili na pojedinim mestima; isključivanje „trackback“ na web stranama (do 5).

Sigurnost sajta

Zaštita od hakovanja sajta je od najveće važnosti. Dodavanje mera sigurnosti je praksa koju redovno sprovodimo. Budite sigurni da je Vaš web sajt bezbedan.
Sigurnost i zaštita sajta - bekap

Bekap sajta

Sve sajtove redovno kopiramo i smeštamo na naše servere pa uvek imate rezervnu kopiju.

Ručni backup

Kao dodatnu sigurnosnu meru, preporučljivo je povremeno ručno pravljenje rezervnih kopija fajlova sajta i baze podataka, ukoliko imate česte promene na sajtu.
Login zaštita

Login zaštita

Uklanjanje blokade prijavljivanje na kontrolnoj tabli WP Admin naloga; resetovanje neuspelih pokušaja prijavljivanja; sprečavanje pluginova da ometaju prijavljivanje; uklanjanje nepoželjnih korisnika i druge mere prema potrebi.
Sigurnost i zaštita sajta - slika

Pomozite svom sajtu

Ako često imate poremećaje u radu Vašeg sajta, tu smo da Vam pomognemo. Redovna antimalware kontrola sajta koju sprovodimo, oslobađa Vas ovih briga. Uz našu pomoć ne morate da brinete da li vaš sajt ima nešto zlonamerno u sebi.

Više o ovoj usluzi i njenom značaju imate ovde:  Zaštita sajta na wordpress-u.

Održavanje web sajta je usluga koja zahteva posvećenost, strpljivost i veliku stručnost. Ovim poslom se bavimo punih 15 godina. Mi Vam možemo preporučiti dodatne usluge koje će maksimalno poboljšali sve funkcije vašeg sajta.